Life & Style

Cum să confecționezi un brăduț de Crăciun original

Brazii de Crăciun au fost mereu decorațiunea principală a sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, bradul a rămas un element neschimbat de-a lungul timpului. Anul acesta vă propunem să încercați să vă confecționați decorațiuni de sărbători inedite și braduți originali pe care puteți să-i faceți singuri, din elemente care se găsesc în orice casă.

Brad de Crăciun din umerașe

Pentru acest proiect aveți nevoie de 16 umerașe pentru haine, de lemn sau de metal, sârmă și decorațiunile cu care vreți să împodobiți brăduțul inedit.

Umerașele trebuie organizate piramidal, un singur umeraș sus și patru la bază. Bradul trebuie construit începând de sus în jos. Sârma va fi folosită pentru a lega umerașele între ele. După ce structura bradului este gata, acesta poate fi agățat pe un perete și decorat cu beculețe luminoase, beteală și globuri.

Puteți urma exemplul din imagine:

Brăduț din umerașe

Sursă foto: www.spreadshirt.com

Brad de Crăciun din cărți

Bradul din cărți este foarte ușor de făcut. Toate elementele necesare sunt cărțile si decorațiunile specifice unui brad de Crăciun.

Numărul de cărți poate varia în funcție de mărimea pe care doriți să o aibă bradul. Cărțile trebuie așezate în straturi, pe orizontală, începând de la bază. Stratul de cărți de la bază trebuie să fie cel mai mare, apoi din de în ce mai mic, până în vârf unde rămâne o singură carte.

Puteți urma exemplul următor:

Brăduț din cărți

Sursă foto: www.familysponge.com

Brăduț în miniatură din sfoară

Pentru acest proiect festiv este nevoie de sfoară colorată, hârtie mai groasă sau carton, lipici lichid și hârtie colorată sau mărgele.

Acest brăduț este cel mai mic ca mărime, dar cel mai dificil de asamblat. Hârtia groasă sau cartonul vor fi folosite ca suport pentru brăduț doar în prima fază. Hârtia trebuie asamblată sub formă conică și fixată cu lipici. Suportul conic trebuie acoperit cu lipici, iar peste lipici se va înfășura sfoara colorată. Dacă doriți puteți decora braduțul lipind forme din hârtie colorată precum fulgi de zăpadă sau steluțe, mărgele sau sclipici, etc. După ce toate elementele sunt bine fixate și lipiciul s-a uscat, suportul de hârtie va fi îndepărtat. Forma de brăduț decorativă din sfoară, acum solidă poate fi așezată pe orice suprafață dreaptă.

Rezultatul final va arăta astfel:

Brăduț din sfoară

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top