Social

Primăria Capitalei se pregătește de vreme rea

Primarul Capitalei a anunţat, astăzi, potrivit Mediafax, că autorităţile locale sunt pregătite de vremea rea, cu peste 3200 persoane care să lucreze cu cele 1000 utilaje de deszăpezire și 20 de mașini de topit zăpada. Gabriela Firea a precizat că instituţia are la dispoziţie 14.000 de tone de material antiderapant.

“Ziua în amiaza mare gunoaiele sunt lângă stâlp. Am văzut asta la Romană, Universitate, Unirii, la 30 de grade. Nu este normal aşa ceva într-o capitală europeană. De aceea, nu vreau să facem rabat la bani pentru aceasta iarnă. Printr-un efort comun trebuie să realizăm o deszăpezire exemplară. Nu vom pleca în concediu, vom face comandamente în fiecare zi. Iarna trecută, în a doua parte, am acţionat exemplar. Nu vreau să aud că vi s-au blocat muncitorii în nu ştiu ce comună. Trebuie cazaţi în Bucureşti ca oraşul să nu mai aibă de suferit. Anul acesta mergem până la reziliere de contracte pentru cei care nu înţeleg că nu ne putem juca cu vieţile oamenilor”, a declarat Firea, citată de Mediafax.

Primarul a mai cerut responsabililor să aibă în vedere ca persoanele fără adăpost să fie duse în centrele speciale, iar poliţiştilor să se ocupe de problema traficului.

Meteorologii se așteaptă la o iarnă cu viscole și episoade de ger, cu temperaturi ce vor coborî și sub -30 de grade.

Text: Robert Pahome

Foto:

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top