Life & Style

Bacio Di Moda – lansare în noua locație

Bacio Di Moda a avut deschiderea în noua sa locaţie, pe Calea Victoriei, numărul 118. Conceptul nou a reuşit să atragă printre persoanele aflate la eveniment și nume importante din industria muzicală şi a modei.

Bacio di ModaDesignul magazinului a surprins invitaţii cu noi colecţii ale unor branduri renumite din Italia. Printre invitaţi s-a aflat şi Gina Pistol. Aceasta și-a petrecut seara admirând colecția din magazin.

În interviul acordat, vedeta s-a arătat a fi foarte mulțumită de piesele vestimentare, motiv pentru care aceasta a adoptat o rochie din multele branduri italienești expuse la eveniment.

Nimeni altul decât criticul de modă Alin Gălățescu a fost prezent, dovedindu-se a fi foarte încântat. Acesta chiar a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care şi-a exprimat admiraţia sa faţă de gală.

Toate persoanele s-au simţit confortabil în noua locaţie a magazinului. Primirea invitaţilor a fost făcută într-un mod elegant, iar atmosfera din magazin a transmis un sentiment de petrecere ca de după decernarea premiilor Oscar.

Organizatorii serii, Denis Radu și Monica Munteanu au oferit celor prezenți o ambianță plăcută având parte de un eveniment pe cinste.

Din industria muzicală, Anda Adam şi Xonia au ajuns la deschidere pentru a fi alături de proprietara magazinului, Ioana Popescu. 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top