Life & Style

Lansarea Inglot, noul magazin din Bulevardul Unirii

Lansarea noului magazin Inglot a avut loc pe Bulevardul Unirii, numărul 33. Invitaţii au intrat cu zâmbetul pe buze, fiind foarte entuziasmaţi de locaţia plină de un rafinament stilistic.

Ceea ce pentru femei contează şi foarte important este să arate impecabil în orice moment al zilei. Majoritatea femeilor au arătat interes şi încântare pe măsură ce au testat, ceea ce brandul a avut de oferit, astfel demonstrând că produsele Inglot sunt ceea ce o femeie are nevoie.Inglot

Printre invitaţi, s-au numărat şi vedete care au petrecut seara încercând diferite produse make-up.

Confirmarea că produsele Inglot sunt de calitate, a fost făcută chiar de către Tily Niculae, actriţa din “La Bloc”, Doiniţa Oancea şi Paula Chirilă care s-au prezentat cu mare drag la deschiderea magazinului pentru a încerca produsele de specialitate.

Denis Radu şi Monica Munteanu, organizatorii evenimentului au oferit invitaţilor o seară magică şi o locaţie mai accesibilă pentru oricare dintre noi.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top