Artiști

Feli a lansat primul ei album

Feli a lansat aseară, la Teatrul Metropolis, primul ei album, “Eu sunt Feli”. Pentru pregătirea evenimentului și viitoarelor reprezentații live, artista a făcut un maraton de repetiții. Aproape 100 de ore adunate în 3 săptămâni au sudat relația dintre Feli și trupa sa. 

Artista a cântat anul trecut în cadrul galei Media Music Awards unde a primit premiul UTV Awards. În septembrie, a lansat piesa “Acasă”, cu un videoclip filmat în orașelele de provincie de lângă Valencia.

Feli afirmă că: “Eu sunt Feli” a adunat toată bucuria mea de a face muzică, parte din experiențele din viața mea, care m-au făcut să creez și să transpun emoții de tot felul prin muzică și vers. A surprins toate cele 3 laturi – Feli – copilul, Feli cea senzuală, conștientă de atuurile sale și Feli cea puternică, pe care recent am descoperit-o și de care tare mândră sunt. Aș îndrăzni să spun că reprezintă femeia modernă, femeia asumată, cu slăbiciuni și defecte, mamă sau femeie de carieră, pentru că noi, femeile avem resurse inepuizabile în orice situație de viață ne-am afla.”

Feli cântă, compune muzică și scrie poezii. A pornit ca o fetiță care cânta piesele Mădălinei Manole și a explodat ca popularitate prin participarea la Vocea României, în 2012. Aceasta s-a remarcat și în 2017 prin colaborarea cu Connect-R pentru piesa “Ceartă Artă” și prin cover-ul piesei Mariei Tănase “Cine iubește și lasă”.

Text: Irina Aanicăi

Foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top