Life & Style

People’s Choice Awards 2016

Premiile anuale People’s Choice Awards canalizează toate domeniile începând de la filmele preferate publicului SUA până la emisiuni de televiziune, muzică și TV Shows. Sandra Bullock a fost una dintre câștigătoarele premiului People’s Choice Awards pentru actrița preferată a anului.

  Dakota Johnson actrița principală din Fifty Shades Of Grey, a plecat acasă cu premiul pentru titlul Favorite Dramatic Movie Actress. Johnny Depp fiind unul dintre marii câștigători ai galei People’s Choice Awards anul acesta a primit din partea publicului premiul pentru Favorite Dramatic Movie Actor. La secțiunea Favorite Network TV Drama, Grey’s Anatomy au fost câștigătorii serii.

  Kate Hudson a fost în atenția fotografilor toată seara. Aceasta și-a făcut apariția la Microsoft Theater în Los Angeles purtând o salopetă albă fără bretele semnată Stella McCartney. A completat salopeta cu sandale Brian Atwood. Kate Hudson a înmânat premiul pentru Favorite Comedy Movie Actress Award alături de Jack Black actriței Melissa McCarthy.

  Ellen DeGeneres, prezentatoarea emisiunii The Ellen DeGeneres Show, a fost susținută de soția sa Portia de Rossi (care a purtat o rochie SAFiYAA). Ellen a prezentat premiile pentru Favorite Humanitarian Award. De altfel, Ellen a fost desemnată Favorite Humanitarian 2016.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top