Politic

Dănuț Dobre, șeful Poliției Rutiere Teleorman este arestat!

Șeful Politiei Rutiere Teleorman, Dănuț Dobre, este acuzat că ar fi ajutat cetățenii din județ în obținerea mai ușoară a permiselor de conducere. Pentru oferirea acestor beneficii acesta primea bani sau alimente tradiționale precum pastrama de oaie sau mămăliguța.

Șeful Poliției Rutiere Teleorman

Sursă antena3.ro

În arest i s-a alăturat acestuia și procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Acuzațiile care li se aduc acestora de către procurorii DNA sunt: avantajarea unor polițiști de la IPJ Teleorman în procese precum acte de corupție sau agresarea unor persoane fără motive bine întemeiate, în cazul procurorului Ovidiu Toma și mita primită de către Dănuț Dobre pentru dobăndirea ușoară a permiselor auto și convingerea unor polițiști de a trata cu blândețe unii șoferi.

Șeful Poliției Rutiere Teleorman

Sursă dcnews.ro

“În data de 29.07.2015, Dobre Dănuţ a primit cu titlu de mită, diverse produse alimentare (doi pui şi o mămăligă, evaluate de către mituitor la suma de 41 de lei) , de la suspectul I.I., bunuri care i-au fost remise efectiv la sediul Poliţiei Rutiere Teleorman inculpatului Dobre Dănuţ. Bunurile (…) au fost remise ca urmare a intervenţiei exercitate de Dobre Dănuţ în data de 25.07.2015 asupra unor lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman.

Inculpatul Dobre Dănuţ a urmărit prin această intervenţie, ca numitul S.I. (cunoscut de-al mituitorului şi care conducea autoturismul acestuia, pe raza localităţii Dobroteşti) să fie absolvit de răspunderea contravenţională, în legătură cu abateri constatate de agenţii constatatori din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, în aceeaşi dată, pe raza localităţii Dobroteşti, judeţul Teleorman”, este menționat în referatul cu propunere de arestare.

Aceștia au fost arestați joi seară. Decizia instanței nu este definitivă.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top