BREAKING-NEWS

Jurnalista Sorina Matei o taxează pe Laura Codruța Kovesi

Jurnalista Sorina Matei o taxează dur pe Laura Codruța Kovesi în contextul scandalului uriaș din interiorul instituției. Sorina Matei spune într-o postare pe Facebook că şefa DNA s-a dus în şedinţa CSM pentru a pune presiune pentru revocarea procurorilor care nu au dorit să fie supuşi unor teste poligraf. “Cred că a dormit sub pernă cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi”, spune Sorina Matei, adăugând că pentru a nu se decredibiliza total, CSM trebuie să-i lase pe procurori să spună adevărul.

“Nu e niciun conflict. Doar ne omorâm. Ce vedeți nu există. Nu există decât ce vreau eu să existe. Oamenii pleacă disperaţi pe capete din instituţie, ea ameninţă, jigneşte şi ia gâtul procurorilor care nu acceptă comenzi.
Nu ştiu, procurorul e independent în anchetă. Dar anchetele le comand eu ilegal, aşa cum am zis pe înregistrări şi am şi scris în epistole.
Nu am motive să demisionez. Normal. Je suis DNA. Nu procurorii.
Aşadar, minţim, minţim şi nu ne mai oprim. S-a dus peste CSM să pună presiune pentru revocarea celor 2. Disperare este uriaşă. Cred că a dormit sub pernă cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi.
CSM dacă nu-i lasă pe procurori să vorbească şi să probeze adevărurile se va decredibiliza total. Este a doua oară când LCK se duce peste CSM să pună presiune. În acest caz, se doreşte o execuţie sumară pentru ca oamenii să nu poată vorbi. Procurorul general al României, pierdutul Lazăr, nici nu vrea să-i lase pe cei doi să se apere. Deşi sunt veteranii DNA. Mihaela Moraru Iorga- cele mai grele dosare DNA din ultimii 11 ani, ZERO achitări”, a scris Matei pe pagina sa de Facebook.

sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top