Life & Style

Versace lansează campania Spring/Summer 2016

Versace accesorizează sezonul iernii cu o nouă imagine. Gigi Hadid, îngerașul de la Victoria’s Secret, a pozat în cele mai pretențioase haine pentru Versace. Aceasta a adoptat un stil atrăgător, făcând furori în ultimul photoshoot.

VersaceShooting-ul direcționat chiar de către Donatella Versace, a pus în evidență tocurile de tip cui și vestimentația sofisticată. Gigi Hadid a trecut de la podium la un photoshoot între munți. Ședința foto s-a realizat în Salt Flats National Park în California.

Modelul în vârstă de 20 ani a pozat într-un mod sportiv alături de Raquel Zimmerman și Natalia Poly. Aceasta a purtat pantaloni scuți cu talie înaltă, strânsă în zona abdomenului de o curea disc atractivă. Partea de sus a corpului a fost selecționată cu un sacou de culoare cafenie aruncat pe umăr. Ținuta pentru ediția 2016 Versace a fost completată de o geantă de mână uriașă.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top