Life & Style

Coroana Prințesei Diana purtată de Kate Middleton

Prințesa Diana la un eveniment la Ambasada Marii Britanii, în Washington 1985

Prințesa Diana la un eveniment la Ambasada Marii Britanii, în Washington 1985

Kate Middleton, cu părul strâns într-un mod elegant, a purtat coroana care odată a fost deținută de Prințesa Diana, pentru o recepție diplomatică la Palatul Buckingham. În fiecare an primirea monarhului are loc la Palatul Buckingham, fiind una dintre cele mai strălucitoare primiri.

Kate Middleton a purtat una dintre cele mai scumpe bijuterii regale, coroana purtată de Prințesa Diana. Ducesa de Cambridge, devenită “fashion icon” datorită aparițiilor sale, a uimit din nou cu o rochie “old fashion” semnată Alexander McQueen. Ceea ce a fost însă neobișnuit a fost faptul că Ducesa a mai purtat aceeași rochie și acum trei ani.

Kate a sosit într-un autoturism Bentley la recepția diplomatică, accesorizând rochia cu cercei “picătură de diamant”. Apariția Ducesei a fost senzațională iar rochia, o operă de artă nuanțată cu albastru gheață, a fost o alegere perfectă pentru această perioadă.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top