Fashion

Tendinţe în primăvara 2016

Cum temperatura de afară a mai crescut un pic, majoritatea tinerilor se gândesc deja la primăvară și la noua garderobă. Ce purtăm în  primăvara acestui an? Ei bine,  designerii s-au gândit deja la asta!

Totul porneşte de la culori şi îmbinarea lor, iar culorile primăverii 2016 sunt reprezentate de rozul coarţ care se îmbină pefect cu albastrul seren. Portocaliul piersicuţa, snorkel blue, galbenul buttercup, violetul deschis spre gri şi nuanţele de roşu deschis Fiesta şi de roşu închis Iced Coffee aduc un mesaj de ordine şi pace.
pantone color

Hainele pe care femeile le vor purta în primăvara anului 2016 au fost create de designeri în așa mod încât să exprime puternic caracterul feminin.

Designerii s-au gândit că rochiile şi bluzele trebuie să fie mai vaporoase şi au apelat la decupaje menite să evidenţieze umerii.

Cămaşa albă trebuie să fie nelipsită din dulap în această primăvară, iar amestecul dintre piele şi dantelă va oferi o sclipire vestimentaţiei.

2016trends2

Dungile în diferite nuanţe se poartă şi anul acesta cu lucruri cât mai simple.

Mai nou, designerii au venit cu ideea că la orice vestimentaţie talia trebuie să iasă în evidenţă prin diferite modele de curele, pentru că acestea dau un aspect elegant vestimentaţiei.

În primăvara 2016 trebuie să fim cât mai feminine! Deci volanele, dantela, paietele şi tunsoarea jucăuşă sunt un must have!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top