Life & Style

Radio ZU dă startul la distracţie

zuPostul de radio care se mândreşte cu un playlist împânzit numai cu hituri a organizat pe 26 februarie o petrecere inedită. Ritmurile muzicale ieşite din tiparul actual au stârnit melancolie şi în aceiaşi măsură bucurie, acestea fiind desprinse din muzica vremurilor apuse a anilor ’80.

Clubul Fratelli a fost transformat pe perioada unei nopţi în “ZUfrageria” prezentatorilor Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Pe scenă au urcat nume consacrate ale perioadei optzeciste, precum Stela Enache, Gabriel Cotabiţă, Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu, Daniel Iordăchioaie şi Leo Iorga.

Printre cei care au luat parte la eveniment se regăsesc persoane din sfera publică, cu predilecţie artişti consacraţi ai muzicii autohtone, printre care Alexandra Stan, Ami, Deepcentral, Speak, Adelina Pestriţu, Raluka,dj Sava, Jorge, Fly Project, Sonny Flame, Andreea Bănică, Ely, Mike Diamond, Randi şi mulţi alţii.

Radio ZU este un post de radio generalist, adresat tinerilor cu vârstele cuprinse între 15 şi 30 de ani, înfiinţat pe data de 29 septembrie 2008, de către Intact Media Group.

sursă foto: lyngsat-logo.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top