BREAKING-NEWS

Antonia i-a spus mult așteptatul „DA” lui Alex Velea

Este fericire mare în showbizul românesc! Alex Velea și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Mesajul publicat de cântăreț pe rețelele de socializare a strâns mii de aprecieri în nici o oră!

Se iubesc de foarte mulți ani și au o familie frumoasă, iar acum a venit momentul să facă pasul următor! Alex Velea și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe artista Antonia, cea alături de care are deja formată o familie. Fără să stea pe gânduri, artista a spus un clar și răspicat ”DA”, Alex Velea simțindu-se cel mai fericit și norocos bărbat. După ce a cerut-o în căsătorie, cântărețul a postat pe Facebook o imagine cu Antonia, în timp ce își ține mâinile pe chip, cu emoție vizibilă în ochi. Aceasta a primit un inel scump, cu multe pietre prețioase. Internauții i-au felicitat imediat, imaginea strângând mii de aprecieri în nici jumătate de oră.

Sursa foto Facebook.com Alex Velea

”A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!! @antonia #comorileluivelea”, este mesajul pe care Alex Velea l-a notat pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Artiștii au doi copii împreună, pe Dominic și Akim. Ambii au mai fost căsătoriți în trecut, Antonia având o fetiță, pe Maya, din fosta relație.

Antonia i-a spus mult așteptatul „DA” lui Alex Velea

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top