Muzică

G Girls – Call The Police

Antonia, Alexandra Stan, Inna şi Lori cheamă poliţia cu noua lor piesa.

13339669_1786077601611171_1966818405083733415_n

G Girls, este cel mai nou proiect de la Global Records. Cei de la GR au adunat la un loc cele mai bune voci ale lor pentru o colaborare care o să rupă orice top din Romania.

page

În doar câteva ore de la lansare, piesa a adunat aproape 10.000 de vizualizări, iar ascultătorii sunt de acord că fetele pot fi numite ” Spice Girls” de Romania.

Prima piesă a proiectului G Girls se numește “Call the Police” și a fost compusă de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru hitul “BOP BOP”. La compoziție au contribuit și Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), producătorii români care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, semnând piese și pentru Akon.

Videoclipul piesei ”Call The Police” a fost filmat în București, la Palatul Noblesse, în regia lui Roman Burlaca, DoP – Marius Panduru.

Alexandra Stan și Inna au mai colaborat pentru piesa “We Wanna“, lansată împreună cu Daddy Yankee (cântăreț, compozitor și producător). Portorican la origini, pe Daddy Yankee ni-l amintim datorită piesei “Gasolina”, dar și mulțumită numeroaselor colaborări cu artiști de top precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon etc.

maxresdefault

Tot suntem la capitolul colaborări să nu uitam şi de colaborarea dintre Inna şi Antonia, cele doua artiste au fost invitate să cânta pe piesa ” Fie ce-o fi”, a Darei, o tânăra artista originară din Republica Moldova.

antonia-inna-videoclip

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top