Life & Style

Cură de detoxifiere cu sucuri naturale

frufruCurele de detoxifiere au început să fie tot mai prezente în viețile noastre alimentare, ba chiar să le acordăm o importanță la fel de mare ca cea a regimurilor pentru slăbit. Acestea ne ajută să eliminăm excesul de grăsimi si toxine acumulate în organism, dar și să redăm pielii noastre o mai mare strălucire.

După cum bine cred că știm, cura de detox bazată pe sucuri naturale este una dintre cele mai îndrăgite cure de detoxifiere. Aceasta presupune consumul de fructe și legume timp de câteva zile pentru a ne curăța organismul de toxinele acumulate de la prea mult fast-food și alimentație incorectă.

Detox-ul cu sucuri naturale ne va ajuta să-i oferim organismului nostru un mic si bine meritat „ concediu de odihnă ”, o perioadă în care se vor consuma mâncăruri care se digeră ușor, dar care sunt și hrănitoare. Pe perioada acestei cure, organismul nostru trebuie sa se odihnească, astfel că trebuie să depunem cât mai puțin efort fizic.

Într-o astfel de dietă este de preferat sa combinăm fructele cu legumele pentru a crea un mix mai delicios. Vă recomand să încercați pe cât posibil să consumați preparate naturale, pregătite de acasă, în bucătăria proprie și să vă feriți de „ zeama de detox ” din supermarket. Cea mai sănătoasa cură de detoxifiere cu sucuri naturale este cea în care voi vă pregătiți alimentația.

Este important de știut că trebuie să bem foarte multă apă plată și să nu uităm de odihnă într-o lume atât de activă.

Mai jos puteți găsi o listă cu câteva sucuri de detox.

    1.Suc de țelină, morcov si spanac

 Ingrediente: frunzele de la o țelina, un morcov, o mână de spanac, o jumatate de legatură de pătrunjel, o jumătate de lămâie, 2 tulpini de broccoli și, opțional, o ceașcă de apă.

     2. Suc de spanac si kiwi

Ingrediente: 2-3 fructe de kiwi coapte bine, o mână de spanac, o jumatate de lamâie și, opțional, o ceașca de apă.

     3. Suc de mere si țelină

Ingrediente: un măr curățat de coajă, sucul de la o lamâie, câteva frunze de salată, 4-5 fire de pătrunjel, țelină, un morcov, o lingură de semințe de in și, opțional, o ceașca de apă.

Foto: frufru.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top