Muzică

Release Radar: Roxen lansează piesa ,,Inimă nu fi de piatră”

HIT ALERT!!!! Roxen lansează remake-ul piesei ,,Inimă nu fi de piatră”.

Se pare că 2021 este anul remake-urilor, iar Roxen a făcut o treabă genială prin adaptarea piesei ,,Inimă nu fi de piatra” la sound-ul actual din industria muzicală românească. Piesa e mega fresh, sună foarte bine, iar cele 2.000 de vizualizări pe care le are pe YouTube nu o definesc deloc.

Piesa a fost produsă de Alex Cotoi și scrisă de Roxen, Irina Rimes, Edmond Deda, Harry Negrin și Alex Cotoi, insă la momentul actual piesa nu beneficiază de un videoclip pe platformele de streaming online.

Conform www.virginradio.ro, Roxen a dezvăluit că idea de a reface piesa Corinei Chiriac a venit după Cerbul de Aur, dar și după ce artista a avut un clip de peste 1 milion de vizualizări pe TikTok în care a făcut o ,,A capella” a refrenului.

Piesa ,,Inimă nu fi de piatră” a lui Roxen este disponibilă pe toate platformele de streaming online, cat despre videoclip, se pare că acesta va fi unul destul de ,,Crazy” după declarațiile artistei pentru Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău la Virgin Radio.

Dacă nu ai apucat să asculți piesa, îi poți da un play de aici:

Sursă foto: Eurovision.tv

Release Radar: Roxen lansează piesa ,,Inimă nu fi de piatră”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top