Muzică

Dj Sava, Alina Eremia, What’s UP – Dulce Amar

Dj Sava, Alina Eremia, What’s UP lanseaza videoclipul melodiei ‘ Dulce Amar’ 

Dj Sava, Alina Eremia și What’s UP vin cu o super colaborare ‘ Dulce Amar’. Genurile muzicale se amesteca într-un aer disco ce provoacă dependență, la fel ca și dragostea, cel mai fierbinte subiect din luna februarie.

dulce-thumb_tb410”2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele ‘ Te strig’, ‘Bailando’, ‘Amor a Monaco’, am avut un turneu în India, am lansat labelul ‘Bold Tracks’ și multe alte proiecte de care sunt mândru. Anul 2016, zic eu, va fi și mai mult de atât, Vă promit multe surprize plăcute, iat-o pe prima dintre ele – ‘Dulce Amar’. Le mulțumesc tuturor, în special Alinei și lui What’s UP”, declara DJ Sava.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generație, Alina Eremia este foarte încântată de rezultatul aceste colaborări: ”Mi-a plăcut piesa din prima și am știut că vreau sa facem aceasta colaborare. Cred că mixul acesta de personalități, voci, artiști și versuri mi-a făcut sufletul să vibreze și cred că sunt multe persoane care se regăsesc în aceasta poveste ‘Dulce Amar’!”

alina eremia(1)Iubirea care ține o viata este o balanță perfectă între ‘dulce și amar’. Mă bucur că fac parte din acest proiect, pentru mine într-o piesă este importantă povestea, iar această piesă o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul în care voi lansa multă muzică în diferite stiluri și sper sa fie pe placul tuturor”,spune What’s Up.

Piesa a fost compusă de Connect-R, Dj Sava si What’s UP, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu, care a filmat în București și Buzău. Party-boy What’s Up își face de cap într-un autobuz vintage, transformat într-un club cool, cu lumini multicolore, în timp ce Alina Eremia este muza perfectă care te inspiră și te emoționează. Sarea și piperul este cu siguranță, DJ Sava, care ne spune de la pupitrul lui povestea ‘Dulce Amar’.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top