Life & Style

Culturist vegan la 78 de ani

Fostul campion la culturism, Jim Morris, în vârstă de 78 de ani a apărut în ultimul spot PETA de promovare a regimului alimentar vegan (bazat numai pe legume şi fructe), spot care este şi împotriva cruzimii asupra animalelor.

Acesta a pozat nud, într-o pozitie celebră dintr-o sculptură a lui Auguste Rodin, The Thinker. El s-a declarat vegetarian la vârsta de 50 de ani, iar 15 ani mai tarziu a devenit vegan convins.

the thinker jim morris

“Proteinele din produsele de origine animală pe care le găsim în comerţ sunt pline de grăsimi şi conţin chimicale care dăunează grav sănătăţii oamenilor” a declarat Jim pentru PETA.

jim morris 1 jim morris2

Tot acesta a mai declarat şi faptul că atunci când participa în competiţii de culturism şi avea o dietă care conţinea produse de origine animală, avea multe probleme digestive şi se simţea foarte obosit, indiferent de ce făcea. Dar de când a început să mănânce numai legume şi fructe, a început să se simtă mult mai bine.

PETA a încărcat şi un video pe youtube, în care Jim Morris ne prezintă ideile sale şi campania pe care o susţine cu tărie.

Atenţie! 

Următorul clip conţine imagini care pot avea un mare impact emoţional.

Imagini: gymmorris.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top