Fashion

Cei mai scumpi pantofi din lume

Reprezentantele sexului frumos au fost întotdeauna pasionate de accesorii, bijuterii și tot ce este în trend. Dacă și tu te numeri printre iubitoarele de pantofi, pregătește-te!

Unii dintre cei mai scumpi pantofi din lume costă aproximativ 20 de milioane de dolari și sunt făcuți cu o bucată de meteorit. Așadar sunt ideali pentru a se integra în colecția unei doamne pasionate de modă.

Sursa foto:impact.ro

Pantofii conțin aur masiv, diamante de 30 de carate și, în mod neașteptat, bucăți de meteorit căzut pe Terra în anul 1576. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca un obiect căzut din spațiu să devină materie primă pentru realizarea unei perechi de pantofi, însă exact acest aspect îi face unici în lume. Cei mai scumpi pantofi din lume s-au făcut remarcați la MIDE Fashion Week, în Dubai, acolo unde s-a putut observa și designul exclusivist, acest accesoriu fiind inspirat de turnul Burj Khalifa, considerat cea mai înaltă clădire din lume. Tocurile înalte, realizate din aur masiv, au căpătat forma celebrei construcții, potrivit impact.ro

Pantofi mai costisitori decât vilele de pe Riviera franceză

În timp ce pantofii realizați din bucăți de meteorit au devenit cea mai scumpă pereche din lume, există alții aproape la fel de costisitori. La realizarea acestora au colaborat Jada Dubai și Passion Jewelers, perechea de încălțări ajungând la prețul de 17 milioane de dolari. Designul pantofilor întrunește tocuri cui, accesorizate cu două diamante de 15 carate, cărora li se adaugă alte 238 de diamante ce îi decorează în partea din față. A doua cea mai scumpă pereche de pantofi din lume a fost realizată pe durata a 9 luni de zile, și au fost expuși pentru prima oară în hotelul Burj Al Arab din Dubai. Deocamdată, nu se cunoaște dacă și-au găsit sau nu o posesoare.

Sursa foto instagram.com/JADA DUBAI

Cei mai scumpi pantofi din lume

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top