Life & Style

Cum să fii o persoană matinală

Unul dintre cele mai dificile lucruri din lume e să fii o persoană matinală. Trezitul de dimineață dă bătăi de cap tuturor și de cele mai multe ori nouă, studenților. Totuși, cine se trezește devreme departe ajunge. 

Iată mai jos câteva idei ce te-ar putea ajuta să te scoli mai devreme zilnic:

  1.  Pune-ți ca ton al alarmei ceva amuzant sau o piesă ce te face să sari efectiv din pat și să dansezi. Piesa aia pe care o auzi într-un loc, fie că-i la radio sau într-un pub și-ți vine să le arăți tuturor talentul tău mișcându-ți corpul așa cum știi tu mai bine.
  2.  Fă lumină în camera ta! Trage jaluzelele și lasă soarele să-ți lumineze ziua și în același timp și pe tine! Mult noroc dacă este o zi ploioasă, dar haide să fim optimiști!
  3.  Fă puțină mișcare! Întinde-te, mișcă-ți mâinile, picioarele.Dimineata
  4.  Bea ceva rece! Ceva răcoritor te va pregăti întotdeauna pentru o nouă zi.
  5.  Ia puțin aer proaspăt!
  6.  Pune niște muzică! Sigur te va face să te simți mai bine. Cântă, dansează în timp ce te pregătești să pleci la muncă sau la școală. Va face totul mai distractiv.
  7.  Micul dejun! Mănâncă întotdeauna ceva ce îți place mult. E foarte important să îți începi ziua satisfăcut, iar prima masă este cea mai importantă din zi.
  8.  Pregătește-ți hainele de seară. Astfel nu vei fi stresat dimineața pentru că nu știi ce să îmbraci și timpul te presează.
  9.  Încearcă, chiar dacă este foarte dificil, ca seara înainte să adormi să lași la o parte televizorul, PC-ul și telefonul și să te relaxezi citind o carte sau pur și simplu lasă-ți mintea să zburde. Corpul se va relaxa ușor, mintea va fi mai liniștită și dimineață te vei trezi mai odihnit.
  10.  Înainte să adormi gândește-te câte lucruri ai putea face în ziua respectivă trezindu-te cu câteva ore mai devreme ca de obicei. Sunt sigură că sunt mult mai multe decât într-o zi în care ești mai puțin matinal. Poate asta va aduce o satisfacție mai mare trezirii tale de dimineață.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top