Life & Style

Esența designului floral pentru Dhaniel Nora

1_1Dhaniel Nora ne-a acordat un interviu în care ne-a prezentat viața sa încă de când a ajuns în București.  Ceea ce ne-a surprins însă, a fost faptul că el a lucrat înainte de a “se juca” cu florile într-o multinațională.

Ei bine, pe parcus a descoperit că nu este ceea ce își dorește să urmeze pe viitor, așa că a renunțat la un loc grozav de muncă într-o bancă în schimbul pasiunii sale pentru flori.

Prin foarte multă muncă, Daniel alături de echipă sa, a reușit să construiască un proiect la care ține foarte mult și care este foarte cunoscut pe piața locală. “Purple Flowers” este ceea ce numim noi un rezultat maiestuos având în vedere sacrificiile făcute.

Un detaliu foarte sugestiv care poate lipsi din casa unor oameni, pot fi florile. Randamentul unui buchet de flori poate fi dat de un zâmbet și o stare de bucurie pentru întreaga zi.

 

 

Facebook Dhaniel Nora: https://www.facebook.com/dhaniel.nora

Site Purple Flowers: http://www.purpleflowers.ro/

 

 

 

 

 

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top