Hyperion

Atelierul Digital Google – Universitatea Hyperion 2017

Atelierul Digital Google revine în Universitatea Hyperion. Aruncă o privire în culisele celui mai mare program de training de digital din România și află cum poți să îți creşti cariera sau afacerea.

Pe data de 23 noiembrie specialiștii Google vin la Universitatea Hyperion să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real, prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

  • Cum să realizezi o strategie pentru Social Media
  • Elementele de bază ale unui website și optimizarea lui
  • Cum setezi o campanie Google AdWords

Cursul de joi, 23 noiembrie 2017, va avea loc în Amfiteatrul 3.2 al Universității Hyperion (Etajul 3, Corpul B),  între orele 16:00 – 19:00, și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și demonstrativ –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, se recomandă participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu,  Deputy Managing Director @iProspect.

Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google România și în colaborare cu Universitatea Hyperion, iar Hyp TV (televiziunea Hyperion) și Hyperflash sunt parteneri media. 

Pentru înscriere și mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital, accesați www.atelieruldigital.com.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top