Filme

Recenzie “Transporter: Refueled”

SINOPSIS

Producătorii trilogiei Taken prezintă o nouă versiune a rolului cult al lui Frank Martin în acest thriller plin de adrenalină.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ed Skrein este Frank Martin, un fost mercenar membru al trupelor de operațiuni speciale trăiește acum o viață mult mai liniștită, sau cel puțin așa crede el, ca agent independent pentru transporturi secrete în slujba unor indivizi aflați în afara legii, sau la limita ei. Când tatăl său (Ray Stevenson) vine să-l viziteze în sudul Franței, weekendul care ar fi trebuit să fie o regăsire plăcută între tată și fiu se transformă în coșmar, căci Frank primește să facă un transport pentru Anna (Loan Chabanol), o femeie fatală, dar vicleană, și pentru cele trei ajutoare ale sale, la fel de seducătoare, care au un plan ascuns, și anume să pună la cale cel mai mare jaf bancar al secolului.

M_075_TRANSPORTEUR_HERITAGE_0801_00220_BC

Frank se vede nevoit acum să-și pună la bătaie expertiza în curse de mașini și femei periculoase pentru a reuși să învingă un sinistru mafiot rus, dar și pentru a ieși cu viață dintr-un joc în care rivalele sale sunt acele femei superbe care vor cu orice preț să se răzbune.

M_010_TRANSPORTEUR_HERITAGE_0717_00106_BC

Și acum vă oferim un comentariu sincer, original și simplu al filmului “Transporter: Refueled”

Ce este mai bun decât un șofer la costum care nu întârzie niciodată? Poate doar șoferii de taxi din București.

Noul șofer al seriei Transporter, Frank Martin (jucat de Ed Skrein) se încadrează foarte bine în film- un bărbat la costum, tuns scurt și cu barbă (mică) după care s-ar topi orice femeie. Dar el este un magnet pentru mafioți, poliție, radare și situații neprevăzute. Singurul din film care are o atracție mai mare la femei este Frank Senior (jucat de Ray Stevenson), pe care îl vedem mai tot timpul flirtând cu fetele care îi apar în cale.

Chiar dacă Ed Skrein este o alegere bună pentru film, de cele mai multe ori, atunci când vorbește, ai impresia că te uiți de fapt la Christian Bale în rolul lui Batman- o voce groasă, cu prea mulți steroizi, iar momentele în care este filmat la bustul gol…. or să lase foarte multe femei cu răsuflarea tăiată în sala de cinema.

Noi vă invităm la film cu cea mai mare plăcere, mai ales dacă doriți să vizionați câteva cascadorii foarte bine făcute în film, curse cu mașini Audi S8 și multe altele.

Gen: Acțiune/thriller

Scenariul: Adam Cooper & Bill Collage & Luc Besson

Regia: Camille Delamarre

Cu: Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol

Producător: EUROPACORP

Durata: 95 min.

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROROM

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top