Life & Style

OK! Magazine a organizat cea de-a doua ediție a Galei tinerilor designeri

Miercuri seara, Avenue 48 a găzduit cea de-a doua Gală a tinerilor designeri, Designers on the Red Carpet, organizată de OK! Magazine. 

Vedete autohtone au defilat pe covorul roșu, purtând creațiile designerilor participanți la concursul din Gală. Menționăm nume ca Adelina Pestrițu, Codin Maticiuc, Alina Eremia, Raluka, Giulia, Andreea Bănică, Cătălina Grama, Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Flavia Mihășan, Gina Pistol și Diana Bart.

Adelina Pestrițu a purtat o creație a Andrei Turcanu designerul brandului Loulou, “grea atât la propriu cât și la figurat”, după cum a spus vedeta.  Codin Maticiuc a surprins printr-o apariție opusă stilului cu care ne-a obișnuit până acum, creație inspirată de stilul Marelui Gatsby, semnată Alexandru Ciucu.

Cătălina Grama a ales o ținută albă cu dantelă și accesorii din piele albă, pe care a fost imprimat mesajul brandului ei Gramaldy,“iubesc”. Alina Eremia a purtat o creație a Alexandrei Calafeteanu, inspirată atât din stilul ei romantic, de epocă victoriană și elisabetană, cât și de caracterul, frumusețea și aspectul tinerei cântărețe.

Gina Pistol a defilat cu o rochie neagră, cu dungi verticale în nunațe de transparent și opac. Aceasta a scos in evidenta frumusețea complexă a Ginei. Giulia a urcat pe scenă într-o ținută elegantă și nonconformistă semnată Mirela Diaconu, în concordanță cu personalitatea ei sexy și extravagantă. Aceasta a avut un croi asimetric, cu o alternanță de țesături prețioase. Andreea Bănică a defilat într-un costum alb din dantelă, de inspirație masculină și cu accente în stil victorian, creat de Marie Ollie.

Nicoleta Nucă a purtat o rochie nouăzecistă din tafta Duchesse cu decolteu adânc, albă și cu un aer minimalist a Oanei Nuțu Turcescu. Raluka a îmbrăcat o creație a Alehai Toncea dintr-o mătase cu imprimeu, într-o culoare complementară părului ei. Flavia Mihășan a purtat ținuta inspirată din trendul “boho chic” și broderiile tradiționale românești, semnată Dorian Negrău. Diana Bart a urcat pe scenă într-o creație a Galynei Panzari din colecția Love Kingdom Inspired. Și, nu în ultimul rând, Anca Țurcașiu a defilat într-o rochie creată special pentru ea de câtre Elie Lăslean.

La eveniment au participat mai multe vedete și designeri, printre care amintim pe Adina Buzatu, Tania Budi, Corina Caragea, Meg Mihaiță, Tudor Mihaiță, Oana Roman, Brighitte Nastase, Carmen Simionescu, Laureant Tourette, Ana Maria Moldovan, Cristina Rus și Mara Bănică. De la gala de modă nu puteau lipsi fostele finaliste ale emisiunii Bravo ai stil!, Cristina Mihaela, Andreea, Larisa și Marisa Paloma. Nelipsit a fost și Cristian Boureanu cu o nouă cucerire.

Câștigătorii concursului au fost aleși prin vot de către public după cum urmează:
Locul 1: Alexandru Ciucu și Codin Maticiuc
Locul al 2-lea: Adelina Pestritu și Andra Turcanu
Locul al 3-lea: Andreea Banică și Marie Ollie.

Text: Irina Aanicăi 

Foto: Ok! Magazine

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top