Comunicate de presă

Universitatea Hyperion acordă diplome de excelență absolvenților săi

Universitatea Hyperion din București are onoarea să acorde în ziua de 23 mai 2017, ora 16.00, în Sala de Conferințe (etaj 6, corp A), Diplome de excelenţă în semn de apreciere pentru cariera de succes, pe care absolvenţii săi au realizat-o în instituţii și companii renumite din domeniile științelor juridice și economice.

În contextul în care piața de muncă este din ce în ce mai competitivă, Universitatea Hyperion se poate lăuda cu procentul impresionant al absolvenților integrați pe piața muncii din România și din străinătate.

„La Universitatea Hyperion s-au creat condițiile de studiu și de pregătire pentru ca studenții și absolvenții noștri să se afirme în relația cu angajatorii. Apreciem că cel mai important rezultat al acestor oportunități, care completează activitățile curriculare mereu actualizate, îl constituie atât procentul foarte mare, de peste 95% la unele specializări, al studenților și absolvenților deja angajați.

Considerăm că nu numai aspectul cantitativ este important, ci și prestigiul profesional al acestora, aprecierea de care se bucură în domeniul respectiv și perspectivele generate de buna pregătire de care au beneficiat la Universitatea Hyperion”, declară Rectorul Universității, prof. univ. dr. Sever-Irin Spânulescu. 

Vă invităm să participaţi şi să vă alăturaţi acestui demers de susţinere şi promovare a tinerilor specialiști în științe juridice și economice. 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top