Diverse

Mihai Bendeac revine la Antena 1

Marele actor de comedie, Mihai Bendeac, revine la Antena 1 după o pauză de aproximativ un an, în urma unui scandal legat de emisiunea ,,În puii mei”.

Bendeac revine la Antena 1

Sursă metropotam.ro

Bendeac se întoarce odata cu un program special făcut de Antena 1, pe 30 noiembrie și 1 decembrie.

Acesta promite telespectatorilor că noua producție la care va lucra va fi total altceva decât cea veche. Conform spuselor lui Bendeac, în nici un caz nu este ,,aceeași Mărie cu altă pălărie”.

“Noile episoade, pe care le filmez in aceasta perioada alaturi de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite fata de ceea ce ne-am obisnuit a intelege prin show de comedie romanesc. De la abordarea intr-o cheie cinematografica pana la, efectiv, suprarealismul unor scene, distributia vasta, cu actori din toate generatiile si grija echipei la detalii, fac din acest show o productie cu care stai in picioare in fata unui strain”, declară Bendeac.

Postul din Băneasa va difuza prima ediție a emisiunii ,,În puii mei” luni de la ora 20:30, 30 noiembrie, cu o mini-serie de patru episoade pentru acest an, în cadrul căreia vor participa 50 de personaje.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top