Entertainment

Chris Noth (Mr. Big) pentru prima dată în România! (video)

Actorul american Chris Noth a venit pentru prima dată în România duminică, 26 iunie 2016, la invitaţia regizorului şi prietenului său Mick Davis, pentru a vedea spectacolul „Paganini” pus în scenă de Teatrul Metropolis din București. Actorul a declarat că se cunoaște cu regizorul Mick Davis de 20 de ani.

Chris Noth a devenit cunoscut publicului român pentru rolurile sale Mr. Big din serialul “Totul despre sex/ Sex and the City”, Mike Logan din “Lege şi ordine/ Law and Order” şi Peter Florrick, soţul Juliannei Margulies în “Soţia perfectă/ The Good Wife”.

Chris Noth lucrează în acestă perioadă la Budapesta, unde filmează pentru serialul ”Tyrant”. Deoarece se afla în apropiere a decis să îi facă o vizită prietenului său Mick Davis și să asiste la punerea în scenă a piesei regizate de acesta.

Zborul lui Chris Noth de la Budapesta a avut o întârziere de peste patru ore, astfel piesa de teatru “Paganini” a fost jucată de două ori, prima dată la ora 19:30 după cum a fost programată și a doua oară de la 21:30, special pentru Chris Noth și invitați.

După vizionarea piesei de teatru a Chris Noth a declarat:
“A fost unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am văzut. Actorii români sunt extraordinari, mult mai buni decât mă aşteptam.
M-am hotărât şi abia aştept să joc la Teatrul Metropolis în spectacolul «Brâncuşi» de Mick Davis şi produs de George Ivaşcu.
Îmi place Bucureştiul, deoarece este un oraş extraordinar. Îi mulţumesc lui Mick Davis pentru invitaţie şi lui George Ivaşcu pentru faptul că m-am simţit extraordinar”.

În timpul conferinței de presă, pe care o puteți urmări în clipul video din acest articol, Chris Noth a declarat:
– Că nu se identifică cu personajul care l-a făcut faimos, Mr. Big și că este un rol care i s-a părut potrivit la început, dar această părere i s-a schimbat pe parcurs.
– Că odată ce termină filmările pentru un proiect nu se mai gândește la el, din acest motiv nu este foarte încântat să discute despre “Totul despre sex/ Sex and the City” și consideră că odată ce va avea un rol mai bun, care îl va eclipsa pe Mr. Big, aceste discuții vor dispărea.
– Că nu știe aproape nimic despre România dar că a auzit că cei mai buni actori din lume sunt români.
– Că nu a apucat să viziteze Bucureștiul dar va reveni pentru a corecta aceste lipsuri.
– Că îi face plăcere să practice orice sport de la fotbal, baschet, jogging, box și înot până la cățărat pe munte și ski.
– Că nu ar renunța niciodată la actorie, pentru nici o altă meserie.

Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe din partea actorului Chris Noth.

Vă invităm să vizualizați câteva imagini de la eveniment în galeria foto!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top