Cultural

Veterani ai cinematografiei decoraţi cu stele de aur

View post on imgur.com

Hyperflash s-a aflat astăzi, 30 mai 2015, în Piaţa Timpului,  alături de personalităţi de renume precum Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu la ceremonia omagială pentru decernarea stelelor de aur.

Artiştilor le-a fost înmânată câte o stea de aur drept răsplată pentru anii dedicaţi artelor vizualului respectiv pasiunea şi devotamentul de care au dat dovadă în tot acest timp. Cea de-a treia stea, a fost oferită, postum, distinsului regizor, scenarist şi actor, Sergiu Nicolaescu.

Ceremonia a fost organizată de Primăria Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Teatrul Metropolis şi Cocor. Primarul General Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu a fost cel care a înmânat, pe rând, distincţiile. “Suntem onoraţi să susţinem în continuare proiectul Aleea Celebrităţilor, să susţinem arta şi cultura românească, alături de Teatrul Metropolis şi Primăria Municipiului Bucureşti”, a menţionat acesta.

Alături de artişti s-au aflat rude, precum şi prieteni apropiaţi dar şi colegi din lumea filmului.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top