Cultural

Lansarea oficială a site-ului Biblia Pierdută

Arta suspansului lui Dan Brown întâlnește cultura enciclopedică și umorul lui Umberto Eco in evenimentul literar al anului: „Biblia Pierdută” de Igor.

Thumbnail

Cartea va beneficia de o campanie de marketing fără precedent în România: Teaserul cărții este deja peste tot în online. În premieră absolută in Roamnia, un trailer full length care va introduce spectatorii în atmosfera unică din „Biblia Pierdută va fi proiectat în sălile de cinema, începind cu 15 septembrie.

Cu peste 2000 de fani în mai puţin de două săptămâni, pagina de Facebook Biblia Pierdută se bucură de un succes enorm pe cea mai mare reţea de socializare din lume şi de o comunitate de fani deja dedicaţi promisiunii unei odisee culturale literare.

De asemenea, site-ul oficial www.bibliapierduta.ro  oferă vizitatorului toate informaţiile necesare pentru a familiariza citirorul cu lumea din thriller-ul lui Igor Bergler.

Pentru a înţelege mai bine toate răsturnările de situaţie din carte, utilizatorul poate accesa pagina Cabinet de curiozităţi  unde sunt prezentate în detaliu atât istoria Europei şi a celor mai importante personaje care au influenţat destinul unui întreg continent şi al lumii întregi, cât şi obiecte inedite sau curiozităţi – în buna tradiţie a cabinetelor imperiale din perioada de glorie a Renaşterii.

Călătoria personajului principal este afişată prin intermediul unei hărţi interactive, pe pagina Labyrinthum, cu ajutorul căreia cititorul îl poate urmări pe Charles Baker din Sighişoara la Praga, la Londra şi, în punctul culminant, la Bologna, într-o cursă contra cronometru împotriva unei cabale vechi de secole.

Pentru fanii înrăiţi ai romanului, www.bibliapierduta.ro oferă şi un magazin online de unde aceştia pot cumpăra exemplare ale cărţii şi diverse alte surprize atractive.

Pe pagina de Media sunt afişate toate recenziile apărute până în prezent– pentru cei care ar mai avea nevoie de puţină muncă de convingere.

Iar în exclusivitate pentru HyperFlash.ro, www.bibliapierduta.ro anunţă că de pe 15 septembrie utilizatorii vor putea descărca gratuit de pe site prologul cărţii.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top