Cultural

Primul trailer pentru filmul “Warcraft”

Ieri, Legendary Pictures și Universal Pictures au anuțat un trailer întreg pentru filmul ”Warcraft” care este unul de tip origins, iar el va avea debutul vineri 6 noiembrie, dar anticipativ lansării a fost scos la lumină un mic teaser pentru a stârnii interesul și mai mult pentru film.

warcraft movie

Sinopsis film Warcraft:

Warcraft film”Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianţa condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn şi regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câştige războiul.

warcraft-980221l

De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, şi el dispus să sacrifice totul pentru a-şi salva poporul şi familia de la dispariţie. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.” (sursă: cinemagia)

Este un film regizat de Duncan Jones, genul acțiune fantasy. Warcraft filmul se va lansa în cinematografe pe 10 iunie 2016 (conform Cinemagia.ro).

Filmul reprezintă un vis devenit realitate pentru toți cei care au jucat franciza Warcraft si World of Warcraft, fiind și astăzi cel mai jucat MMORPG(Massive Multiplayer Online Role Playing Game), dar filmul putem spune ca va fi o introducere în universul construit de creatorii francizei film warcraftBlizzard, pentru că povestea din film se clasează cu ceva ani buni înainte de evenimentele din jocuri, filmul devenind un omagiu pentru franciza deja consacrată.

Mai jos puteți urmării trailerul:

În continuarea articolului am inserat o galerie foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top