SpotOnAd

Alege sa înveți germana în mod plăcut și ușor

Tehnologia și internetul au revoluționat modul în care oamenii pot învața limba germana pe cont propriu. Dacă anterior oamenii erau nerabdători să cumpere o carte nouă cu teste și cu structuri gramaticale pe care să le parcurgă cu plăcere, mai apoi casetele audio și cele video au fost puse la dispoziția consumatorilor pentru a deprinde cele mai noi mijloace de comunicare, în orice limbă străină.

mara-study-tabara-cipru4

Acum, un curs de limbă germană poate include o serie de instrumente de învățare, precum mijloace media interactive și chiar conversații live care transforma învățatul din față computerului într-un laborator captivant de limbă germană.

Cursuri de germană de la Mara-Study

Încercarea de a găsi un pachet de produse pentru a invăța limba germană impune și respectarea unor condiții, privind modul în care materialele ajung la utilizator, dincolo de ceea ce o carte poate transmite. Un pachet de instruire pentru limbă germană va conține întotdeauna cărți, lecții, glosare, diagrame de gramatică, vocabular, liste cu termeni și chiar CD-uri audio. Unele cursuri de limbă germană înseamnă cele mai recente mijloace de învățare pentru a obține o valoare reala a cunoștințelor unui utilizator, încat banii alocați să corespundă nivelului de educație obținut.

În acest caz, Mara-Study propune o soluție și mai bună pentru toți cei care își doresc să învețe limba germană cu ajutorul unor cursuri specializate, prin care se pot obține diplome și examene certificate în Uniunea Europeana. De altfel, cele mai bune cursuri de limbă germană se pot realiza prin intermediul unor intership-uri, astfel încât cel care își dorește lecții de germană să beneficieze de o asistență permanentă în training de calitate. Aceste intership-uri se organizează pe domenii și pe arii de activitate, de la administrația publică, design, IT, drept, management, marketing și până la asistență școlară și turism.

De altfel, o mulțime de cursuri de germană vă pot pregăti pentru examene importante cum sunt examenele Goethe și DAF. Certificatele obținute sunt valabile pe înterg teritoriul Uniunii, astfel încât oricine va avea șansa să avanseze mai mult decât o face în prezent. Unele din cursurile de germană se desfășoară pe o durată de patru săptămâni, iar altele, pentru nivele experimentate, pot ajunge și la 3-4 luni de studiu. Alături de acestea se adaugă și materialele de studiu, pe care Mara-Study le pune la dispoziția cursanților, împreună cu un certificat de participare la finalul cursurilor și cu acces la toate facilitățile

Încurajarea cursanților

Orice curs de germană trebuie sa încurajeze fiecare utilizator prin includerea unui număr de pachete software și chiar și jocuri interactive. Studiile au demonstrat că unii studenți păstrează un vocabular mai dezvoltat dacă mediul în care învață este dinamic și se bazează pe jocuri de memorie. Un pachet de software încurajează spre cunoaștere, spre aflarea noutăților și spre acumularea informațiilor la un nivel mai bun. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care studiază limba germană, pentru că este important să se știe cum să se realizeze schimbul de vocabular, pentru a da o nouă definiție învățăturii prin joc.

Pachetele de software trebuie să îmbine elemente ce țin de vorbire, scriere, citire și gramatică, pentru a nu neglija niciun aspect al limbajului unei limbi străine. O combinație frumoasa propusă este și cea de a citi și rezolva exerciții prin ascultare, ceea ce în mod ideal înseamnă încurajarea învățării prin mai multe moduri, nu doar pentru elevi și studenți, ci și pentru adulți.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top