SpotOnAd

Tematici populare pentru petrecerile copiilor

De fiecare dată când este sărbătorită, ziua de naştere a unui copil este specială şi se doreşte să fie cea mai grozavă dintre toate. Ei bine, pentru ca acest lucru să se întâmple şi pentru ca fiecare petrecere pentru cei mici să aibă succes, există varianta aniversării având la bază o tematică anume, pe placul celor mici.

10931075_829759587098474_4002902586809740943_n

Firme ce oferă servicii în organizarea de petreceri copii se ocupă în exclusivitate de toate detaliile unor astfel de evenimente fericite, luând în calcul şi o tematică anume impusă de părinţi sau de către micii sărbătoriţi.

Poveşti cu prinţese Disney

Nu mai este nevoie de prea multe de spus în cazul petrecerilor aniversare pentru cei mici – majoritatea presupun poveştile cu zâne şi prinţese Disney. Orice copil modern se uită la televizor la filmele Disney preferate sau la desenele favorite. Toată lumea iubeşte prinţesele frumoase şi delicate din poveşti, mai ales când poveştile sunt spuse de părinţi seara la culcare. Petrecerile cu tematica „Poveşti cu prinţese şi zâne” sunt nemaipomenite pentru toate fetiţele.

Părinţii sau organizatorii de astfel de evenimente pentru juniori vor furniza decoraţiuni şi lucruri necesare distracţiei, dar şi aranjării locului în care se va desfăşura petrecerea. Prinţesele Disney favorite ale fetiţelor cochete sunt Albă ca Zăpada, Frumoasa Adormită, Jasmine, Ariel, Belle din Frumoasa şi Bestia sau Cenuşăreasa. Toate aceste personaje minunate pot inspira costumele şi aranjamentele de la petrecerea de zi de naştere a unei fetiţe.

Hannah Montana

Serialul de televiziune Hannah Montana este foarte popular în rândul copiilor, atât în cazul băieţilor, cât şi al fetelor. Starul principal Miley Cyrus interpretează rolul unei tinere cântăreţe în ascensiune. Atât adolescenţii, cât şi tinerii vor adora o petrecere de zi de naştere în stilul Hannah Montana. În acest caz, se pot organiza şi diverse concursuri de karaoke, în urma cărora vor fi acordate premii şi diplome, după caz. De asemenea, aceste momente frumoase se pot filma pentru a rămâne în cutia cu amintiri. Şi pozele frumoase de la fiecare petrecere cu tematică pot constitui o amintire minunată pentru familia în cauză.

O piñata în formă de chitară colorată, un tort fabulos cu poza sau figurina lui Hannah Montana pe el, dar şi costumaţii de scenă trăznite vor întregi atmosfera şi îi vor face pe cei mici să aibă parte de distracţia vieţii lor. În plus, cadourile ce vin din partea tuturor se pot ambala în hârtie imprimată cu scene din serialul îndrăgit. Acestea sunt doar două tematici minunate pentru petrecerile copiilor; însă, în plus, părinţii moderni se pot inspira şi din Clubul Mickey Mouse, desenele Pokemon, Cars, dar şi Vrăjitorul din Oz.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top