Sport

S-au decis sferturile Cupei Ligii

Miercuri şi joi au avut loc optimile Cupei Ligii, sezonul 2015-2016. Alături de campioana, Steaua şi vicecampioana, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, ASA Poli Timişoara, CFR Cluj, Astra Giurgiu, Viitorul şi Dinamo sunt echipele care vor juca în sferturile competiţiei.

cupa-ligii

Chiajna – Botoşani

Chiajna şi Botoşani au fost primele echipe care au dat startul noii ediţii ale Cupei Ligii, câştigată de Concordia cu 3-0. La primul meci pe bancă, Cornel Țălnar a păşit cu dreptul. Marian Cristescu, Robert Răducanu şi Purece au fost oamenii care au adus calificarea.

ASA Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti

Cu un parcurs greu în Liga 1, ploieştenii nu au reuşit mare lucru nici în Cupa Ligii, au pierdut cu 1-0 deplasarea la Timişoara. Deşi jocul “lupilor” a fost peste cel al lui Poli, iată că cei din urmă merg mai departe, graţie golului marcat de  Robert Elek.

CSMS Iaşi – CFR Cluj

Ardelenii s-au impus cu 1-0 la Iaşi şi şi-au asigurat calificarea în sferturile Cupei Ligii.

FC Voluntari – Astra

FC Voluntari a ratat drumul spre sferturile Cupei Ligii, dupa ce au pierdut pe teren propriu, 2-0 cu echipa lui Șumudică. Ninos Gouriye şi Alibec au fost marcatorii Astrei. Şi ilfovenii au marcat prin Voduț, dar golul a fost anulat pentru fault în atac.

FC Viitorul – CSU Craiova

Viitorul şi Craiova au oferit cel mai tensionat meci al optimilor. După 0-0 în timpul regulamnetar şi acelaşi rezultat şi după reprizele de prelungiri, câştigătoarea s-a decis la penalty-uri. Au fost necesare două serii de lovituri de la punctul cu var, pentru ca în final Straton, portarul oltenilor să rateze şi să-i trimită pe constănţeni în sferturi.

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo

Dinamo este ultima formaţie calificată în etapa următoare a competiţiei, după 2-0 pe terenul din Turnu Severin, contra pandurilor. Palic a deschis scorul, marcând primul său gol în tricoul “câinilor”. Cel de-al doilea gol a venit după o gafă a portarului Stanca. Iustin Popescu a degajat puternic, Filippetto a trimis cu capul spre Stanca, care era ieşit greşit, iar mingea a ajuns direct în poartă. Partida s-a încheiat 2-0 şi Dinamo elimină finalista de anul trecut.

Cupa Ligii Adeplast este la a doua ediţie, anul trecut fiind câştigată de Steaua împotriva pandurilor din Târgu Jiu.

Foto: sport.ro, gorjeanul.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top