Entertainment

Sezonul doi al serialului „The Witcher” va avea premiera în 17 decembrie pe Netflix

Vineri, în cadrul unui panel de la Lucca Comics & Games Convention din Italia, showrunnerul seriei „The Witcher”, Lauren Schmidt Hissrich, membrii distribuției, Joey Batey (Jaskier) și Kim Bodnia (Vesemir), designerul de producție, Andrew Laws și designerul de costume, Lucinda Wright, au prezentat fanilor trailerul așteptat.

Sezonul 2  The Witcher de la  Netflix are un nou trailer plin de monștri tocmai la timp pentru Halloween. Noul trailer a fost lansat vineri și prezinta câțiva dintre noii inamici (și posibili aliați) cu care Geralt, Ciri și Yennefer se vor confrunta în acest sezon.

Sursa video youtube.com/netflixromania

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște.

În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

În al doilea sezon, Henry Cavill („Mission Impossible – Fallout”, „Man of Steel”) revine în rolul principal, Geralt of Rivia. La fel și Anya Chalotra („The ABC Murders”, „Wanderlust”), Freya Allan („Third Day”, „Gunpowder Milkshake”) și Joey Batey („Knightfall”, „Strike”).

Este mai mult decât un antrenament de vânător de monștri pregătit pentru Geralt din Rivia și Ciri în sezonul al doilea al adaptării  Witcher  de la Netflix . Se pare că toată lumea sa dus în iad în jurul lor. B ut, ca Geralt este obiceiul de a face, minciunile sale se concentreze în altă parte: războiul este puțin pentru o Witcher să aibă grijă atunci când există monștri mai literale pentru a lupta.

Netflix a lansat un nou trailer pentru a doua serie a lui  The Witcher  , bazându-se pe tease-urile pe care le-am văzut de la streamer la începutul acestui an la propriul său „WitcherCon” cu dezvoltatorul seriei de jocuri video  Witcher  CD Projekt. Roșu.

Trailerul se concentrează nu doar pe tânăra Ciri (Freya Allan) care face primii pași pentru a deveni ea însăși o vânătoare de monștri, antrenându-se la legendarul holdout Witcher al lui Kaer Morhen , ci tachinează un conflict mai larg de-a lungul continentului care. amenință să cuprindă lumea într-un război între imperii… și poate chiar să-l reunească pe Geralt (Henry Cavill) cu misterioasa Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra).

Sursa foto instagram.com/witchernetflix

Totuși, asta nu înseamnă că nu vor fi mulți monștri pe parcurs. Putem vedea un război masiv de magie și haos în care Yennefer și restul aliaților ei magi supraviețuitori sunt prinși, și amenințarea continuă a Imperiului Nilfgaardian zdrobind călcâiele colective ale Continentului. În plus, Geralt și Ciri se luptă cu niște fiare cu aspect rău, inclusiv cu o creatură cu tentacule de scoarță care aparent începe deghizată într-o casă înainte de a-și dezvălui forma adevărată, vrăjitoare (dar nu și vrăjitoarea Witcher ) pentru ca Ciri și Geralt să o piardă . Un program al naibii de antrenament pentru tânăra Ciri, dar cel puțin se pare că se pricepe la asta destul de repede – și, după cum arată un nou afiș de mai jos, are un aspect nou, mult mai pregătit pentru luptă.

Printre noi membri ai distribuției se numără Yasen Atour („Young Wallander”), Agnes Bjorn („Monster”), Paul Bullion („Peaky Blinders”), Thue Ersted Rasmussen („Fast and Furious 9”), Aisha Fabienne Ross („ The Danish Girl”), Kristofer Hivju („Game of Thrones”) și Mecia Simson.

Sezonul este regizat de Stephen Surjik („Umbrella Academy”), Sarah O’Gorman („Cursed”), Ed Bazalgette („The Last Kingdom”) și Geeta V. Patel („Meet The Patels”).

Sezonul doi al serialului „The Witcher” va avea premiera în 17 decembrie pe Netflix

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top