Diverse

“Seratele Jurnalistice” – sub lupa RISE Project

11014786_412673018896304_965553258_nA patra ediție a “Seratelor Jurnalistice” îl va aduce în mijlocul studenților la Jurnalism pe Paul Radu, directorul RISE Project. Întâlnirea va avea loc marți, 24 februarie, ora 18, la Centrul pentru Jurnalism Independent.

Paul este director executiv al Organized Crime and Corruption Reporting  Project (OCCRP) și membru al International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).

Specializat în investigații transfrontaliere, Paul este co-fondator al Investigative Dashboard și al Visual Investigative Scenarios.

El concepe și coordonează proiecte de investigație în domeniul crimei organizate globale și a coordonat departamentele de investigații la Evenimentul Zilei și  Jurnalul Național. A publicat investigații pe mari cazuri de corupție precum Roșia Montană, mita pentru fregate, cazul Rafo, Voiculescu-Crescent și scandalul transferurilor în fotbal.

“Seratele Jurnalistice” reprezintă un proiect realizat, în parteneriat, de către Universitatea Hyperion din Bucureşti, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă.

Organizatorii îşi propun să aducă în faţa studenţilor la Jurnalism, gazetari cu experienţă, oameni din presă care şi-au păstrat de-a lungul timpului valorile morale şi îşi respectă profesia. Este important ca viitorii jurnalişti să înţeleagă ce înseamnă o presă de calitate şi ce le rezervă viitorul.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top