Gaming

Se apropie marele derby CS:GO la București: SUA–Europa, în 2-4 octombrie

București, 18 septembrie. București va fi gazda celor mai așteptate meciuri CS:GO din marea finală PGL Season 1. Cele mai bune echipe din SUA și Europa se înfruntă între 2-4 octombrie, la Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

sala-epika-pgl2-resize

 Virtus.pro, Fnatic, Team SoloMid și Team Liquid vor veni la București să se lupte pentru marele trofeu și premiile în valoare totală de 110.000 de dolari, în fața spectatorilor români. Fanii pot să-i vadă pe celebrii jucători, pot să le ia autografe, să se fotografieze cu vedetele și chiar să cumpere produse oficiale inscripționate cu însemnele echipelor. Cele patru formații au la dispoziție trei zile pentru a-și impune supremația, conform următorului program:

*programul se poate schimba în funcție de durata primului meciprogram

Reputaţi comentatori și analiști profesioniști din Europa și Canada vor fi prezenţi la Grand Cinema & More pentru a informa şi ţine în priză atât asistenţa de la Mall Băneasa, cât şi publicul care va urmări competiţiile online. Formula de entertaineri este una stelară:

Comentator: Matthew “Sadokist” Trivett (Canada)

Comentator: Henry “HenryG” Greer (Marea Britanie)

Analist: Richard Lewis (Marea Britanie)

Analist: Duncan “Thorin” Shields (Marea Britanie)

Analist: Joona “Natu” Leppänen (Finlanda)

Realizator de interviuri cu jucătorii: Sebastian “TataStrumf” Honciuc (România)analisti-line-up

Finala PGL Season 1 va avea loc în sala Epika, un veritabil centru multimedia echipat cu cea mai nouă tehnologie audio-video.  Cea mai impresionantă caracteristică a sălii  Epika este ecranul de 22.5 m lungime și 12.5 m înălțime.

Biletele la finala PGL Season 1 LAN sunt încă disponibile așa că nu pierdeți ocazia de a le cumpăra de pe shop.computergames.ro sau de pe site-ul Grand Cinema&More!

Bilete pe site-ul shop.computergames.ro  ▶▶▶ https://goo.gl/XFMFEq 

Bilete pe site-ul Grand Cinema&More:

Abonament/bilet pentru vineri ▶▶▶ http://goo.gl/JlfFje

Bilet sâmbătă ▶▶▶ http://goo.gl/r4wsG8

Bilet duminică ▶▶▶ http://goo.gl/vOgoLV

Biletele mai pot fi cumpărate și din incinta Grand Cinema & More (biroul Concierge/VIP)

Partenerii PGL Season 1 sunt: HyperX, Vulcun, CS:GO Fast  și Twitch, cu sprijinulGrand Cinema & More.

Mai multe informații despre echipele invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe website-ul oficial, Twitter și Facebook. Canalul oficial de streaming, unde se vor putea viziona meciurile competiției este twitch.tv/pgl.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top