instagram sanziana negru influencerita vloggerita
Diverse

Sânziana Negru nu este singură!

Tânara vloggeriță a plecat într-o vacanță exotică, dar nu în compania unui bărbat cum probabil toată lumea se aștepta.

Sânziana și-a făcut bagajele și a plecat în Maldive alături de un grup de prieteni foarte buni precum Sânziana Sooper și Ioana Grama, majoritatea cupluri.

vloggerita sanziana negru

S-a cazat într-o vila, doar pentru ea, pe malul oaceanului. Cum probabil internautii au vazut că nu este însoțită de un bărbat, au asaltat o cu întrebări, aceștia făcându-și ’’griji’’.

Însa se pare că aceasta se distrează de minune, iar pentru a le potoli curiozitatea, Sânziana le-a răspuns pe Instagram printr-o postare:

’’Dragi oameni, nu vă mai faceți griji despre faptul că am venit singură în Maldive și întrebați-va de ce vă este atât de frică să fiți singuri?!’’

De curând într-un podcast alături de buna sa prietena, Laura Giurcanu, Sânziana a mărturisit că ii place să petreacă timp singură și că de multe ori a refuzat ieșiri în oraș pentru a se bucura acasă de un film și un vin bun.

Aceste momente le numește ’’magie pentru creier’’ și le considera utile pentru a-și pune gândurile în ordine, dovedind astfel că este și o persoană echilibrată.

Sânziana Negru (33 ani) din Moldova, este o cunoscută vloggeriță cu peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și se diferențiază de restul colegelor de breaslă prin contentul de calitate despre beauty și călătorii și prin firea mereu optimistă.

Sursă fotografii: Instagram Sânziana Negru (profil si story).

Sânziana Negru nu este singură!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top