Filme

Revenirea lui James Bond

Noul James Bond nu a realizat o  performanţă financiară atât de  spectaculoasă ca şi precedentul lungmetraj din serie, “Skyfall” (care a fost lansat în anul 2012), cu toate că a debutat pe primul primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 73 de milioane de dolari.

Filmul “SPECTRE”, cu Daniel Craig în rolul principal, a fost realizat sub regia lui Sam Mendes, scenariul aparţinând lui Robert Wade, Neal Purvis şi John Logan .

Titlul “SPECTRE” face referire la o organizaţie secretă inventată de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, în al nouălea roman din serie, intitulat “Thunderball”.

Bond 24” (Spectre, cum mai este intitulat) nu este o continuare a lungmetrajului “007: Coordonata Skyfall“, dar cuprinde numeroase legături între cele două francize, potrivit scenaristului John Logan. În schimb, scenariul este în continuare inspirat din romanele lui Ian Fleming, creatorul celebrului personaj James Bond.

Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac parte, de asemenea din distribuţia filmului “Spectre”,

Intriga noii francize “James Bond” este dominată de “un mesaj criptic din trecutul agentului 007, care îl trimite pe acesta într-o misiune în Mexico City şi în Roma”, potrivit producătorilor.

Trailer Spectre – James Bond:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top