Locuri

O escapadă americană în mijlocul Bucureștiului

Dacă v-ați dorit să vă bucurați de ,,gustul american autentic” acum se poate. Nu, nu a devenit mai ușor să obțineți viza, ci s-a deschis chiar aici, în buricul târgului, în acest București aglomerat, Maggie’s Ranch Taste of America.

Desigur, cunoscătorii știu deja că pe Valea Glajeriei, într-un decor autentic american “Wild West”, se află Maggie’s Ranch. O locație spectaculoasă, care le-a oferit tuturor celor care au ajuns acolo o  experiență memorabilă, în stil american. Pentru că odată ce i-ai trecut pragul, ai impresia că ai ajuns într-un loc desprins parcă din filmele cu indieni și cowboy. Pe lângă decorațiunile inedite, mâncarea autentică și extrem de gustoasă te face să crezi că tocmai ai poposit pe pământ american, iar coastele caramelizate și Maggie’s Burger-ul sunt atât de bune, încât li s-a dus vestea tocmai până la București și nu numai.

Astfel că de patru iulie, fix de ziua Americii, în AFI Cotroceni și-a deschis porțile Maggie’s Ranch Taste of America care reușește să surprindă și să redea cu succes spiritul autentic american, atât datorită decorațiunilor  care îți dau senzația că ai păși pe un platou de filmare unde tocmai se toarnă un film western, dar și datorită mâncării care păstrează gustul sută la sută american. De aceea, odată cu deschiderea acestui local, toți cei care și-au dorit să se bucure din nou de mâncarea autentică de la Ranch au iar ocazia, în vreme ce, pentru cei care n-au avut până acum oportunitatea de a descoperi adevărata savoare, au acum șansa de a se desfăta și de a descoperi ,,gustul american”.

,,Am considerat treaba aceasta cu deschiderea restaurantului în București ca pe oportunitate. În 2017, am semnat un contract cu AFI Brașov, tot pentru un Maggie’s Ranch și s-a ivit și posibilitatea aceasta în AFI Cotroceni din București.

Decizia noastră era de a fi prezenți și în afara Ranch-ului, am zis că e un punct de plecare. Planul ar fi să ne extindem, să mergem către mai multe orașe mari din România, pe același concept. De aceea proiectul acesta, de aici din București, este important – pentru că va fi proiectul pilot pentru următoarele, și dacă acesta merge bine, cumva ne va da startul pentru celelalte.

În primul rând sunt două categorii de clienți din punctul meu de vedere. Sunt clienții care au fost la noi la Ranch, la Râșnov și cunosc deja produsul, ne cunosc pe noi, știu cine suntem, ce facem și ce oferim și aceștia sunt bucuroși că am venit noi mai aproape de ei și nu trebuie să meargă până la Râșnov să mănânce o porție de coaste. Și sunt clienții noi, care nu ne cunosc și pe care vrem să îi familiarizăm cu conceptul nostru, pe care îl avem și acolo, a declarat Sorin Marina fondator Maggie’s Ranch Holiday Resort, pentru hyperflash.ro

Și pentru a avea garanția că mâncarea o să păstreze sută la sută gustul american, de elaborarea meniului s-a ocupat un Guest Chef din Chicago, Paco Ruiz, care  a fost școlit în Statele Unite ale Americii și care a venit special în România să se asigure că mâncarea este exact așa cum trebuie, ca acasă în America.

Sorin Marina: ,,Eu am stat la Chicago mult timp și am vrut neapărat să fim deosebiți față de alții și tocmai de aceea fiind un concept autentic american, am vrut ca și mâncarea să fie sută la sută autentică, nu neapărat să luăm niște rețete pe care noi le adaptăm. Și de aceea am decis să găsesc pe cineva care este disponibil să vină pentru o perioadă de timp, să ne facă meniul, să ne antreneze staff-ul. Nu o să fie cheful nostru din păcate, este mai mult un gen de colaborator. Vine și mai revizuiește, mai adaugă, mai scoate, deci cam aceasta este relația noastră cu el. Dar tot meniul este sută la sută făcut de el, a oferit un training oamenilor noștri, pentru ca ei să știe să îl facă și când n-o să fie el aici.”

Desigur, pentru a vă bucura de această bucățică de America, dar și de o mâncare pe măsură, nu vă rămâne decât să dați o fugă până la Maggie’s Ranch Taste of America.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top