Gaming

Nvidia lansează consola Shield

Shield console-970-80În timpul unei conferințe de presă în cadrul evenimentului GDC (Game Developer Conference) 2015, Nvidia a anunțat o nouă consolă bazată pe arhitectura Android.

2822714-2848472795-AnZ9q

Nvidia Shield va costa doar 200 de dolari, include un controler Shield și va fi alimentat de cipul Nvidia Tegra X1 Super Chip. La fel ca precedentele modele, noul Shield va putea capta prin stream wireless jocurile care rulează pe un PC echipat cu orice placă video Nvidia GeForce modernă. Controler-ul se poate cupla de consolă folosind bluetooth care poate fi folosit și ca reciever pentru căști. Microfonul aflat la baza controler-ului poate fi folosit pentru a da comenzi vocale consolei.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CEO-ul Nvidia Jen-Hsung Huang a descris cipul consolei ca fiind de două ori mai puternic decât o consolă Xbox 360, având de șase ori mai mult RAM.

În timpul conferinței de presă, Nvidia a demonstrat jocurile Borderlands: The Pre-Sequel, The Talos Principle și Crysis 3 capabile să ruleze la configurații maxime fără probleme. Consola poate rula cu ușurință orice joc lansat pentru platforma Android.

Mai jos puteți urmării trailer-ul oficial pentru Nvidia Shield.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top