Comunicate de presă

Nu trece dincolo!

În primele nouă luni ale anului 2016, în Capitală, s-au produs 126 de accidente, dintre care 13 cu răniți grav şi 113 soldate cu răniți uşor. Victimele aveau vârste cuprinse între 7-18 ani.

Campania „Nu trece dincolo” are ca scop conştientizarea de către cei mici a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă reguli elementare cum ar fi:

  • Deplasarea pe trotuar
  • Traversarea drumului public prin locurile special amenajate, sau la culoarea verde a semaforului.

Poliţia va desfăşura activități de prezentare a regulilor de circulație destinate pietonilor, vizionarea unor filme tematice şi activități practice la trecerile pentru pietoni.

„Trebuie să devenim mai conştienţi că Bucureştiul este o capitală Europeană, în continuă dezvoltare, atât din punct de vedere al infrastructurii cât şi al parcului auto, dovadă că din anul 1991 parcul autovehiculelor a crescut de 6 ori. Dacă în 1991 erau aproximativ 200.000 de vehicule inmatriculate, în prezent sunt aproximativ 1.200.000”, a adăugat Buciu.

Autori: Bălăceanu Mădălina Mihaela, Avram Valentina Gabriela

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top