Diverse

Proiect de mobilitate internațională cu liceul Galilée din Franța

Liceul Galilée din orașul Vienne din Franța vine în sprijinul elevilor români cu un proiect de mobilitate internațională. Vienne este un oraș situat în departamentul Isère în regiunea Rhon – Alpi, la 30 km sud de Lyon, la 79 km nord de Valence și la 88 km nord-vest de Grenoble. 

Liceul Galilée a dezvoltat un proiect de mobilitate internațională în România – Practică educativă și profesională la Cluj Napoca, în cadrul unui parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic și firma franceză ENERGOM (grupul Gonzales d’Estrablin).

Astfel, opt elevi de la specializarea Terminal Bac Pro ELEEC (electrotehnică-energie-echipamente-comunicații) vor participa la acest proiect de mobilitate internațională și vor veni în România pentru a participa la schimbul de experiență în domeniul tehnologiei.

Pentru dezvoltarea primei etape a schimbului de experiență, Consiliul Municipal Cluj-Napoca a aprobat plata unei subvenții de 500 euro/elev pentru Liceul Galilée pentru anul 2017.

Text: Andreea Vîlvoi

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top