Hyperion

Concurs de cultură civică pentru liceeni, la Universitatea Hyperion

Universitatea HyperionAsociaţia pentru Promovarea Culturii şi Responsabilizare Civică (APCRC) și Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează, pe data de 3 martie 2018, concursul de cultură generală pe teme civice – „România – stat de drept”, adresat elevilor de liceu din Municipiul București, având ca suport bibliografic Constituția României.

La acest concurs, care se va desfășura la Universitatea Hyperion, pot participa la concurs elevii din clasele X-XII de la liceele din București și Județul Ilfov, în echipe de câte 2, fiind coordonați de un profesor. Pentru înscriere, aceștia vor trimite până pe data de 20 februarie 2018 un e-mail, la adresa contact@apcrc.ro, cu titlul „Înscriere concurs: România – stat de drept” în care vor preciza liceul de proveniență, numele și prenumele elevilor, clasa, numele profesorului coordonator.

Premiile vor fi asigurate de APCRC și Universitatea Hyperion. Se vor acorda următoarele premii:

  • Premiile în bani:

– locul I – 400 RON;

– locul II – 300 RON;

– locul III – 200 RON.

  • Premiile în burse:

Toţi elevii clasaţi pe locurile I-III şi cei care vor lua menţiune pot primi burse de studii la una dintre facultățile Universității Hyperion (Fizică, Științe Politice, Jurnalism, Istorie, Geografie, Drept, Științe Economice – în limita locurilor disponibile).

  • Premiile în cărţi:

Toţi elevii premiaţi (inclusiv cei cu menţiune) vor primi câte o carte.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top