Texte și Protexte

Motive pentru care merită să participi la campanii sau concursuri pentru bloggeri

Platformele de concursuri pentru bloggeri sunt un concept relativ nou în România, motiv pentru care toţi bloggerii care se consideră creativi se înscriu pentru a participa la campaniile organizate.

Câteva din motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt următoarele:

– posibilitatea de a câştiga bani sau premii motivante.

– popularitate pentru blog-ul tău.

– posibilitatea de a te face remarcat în faţa sponsorilor.

– îţi poţi testa capacitatea de storytelling şi te poţi perfecţiona în domeniul advertorialelor.

Poate pentru un anumit tip de bloggeri, aceste motive sunt suficiente pentru a participa la campanii şi concursuri pentru bloggeri. Însă, există şi riscuri SEO pentru bloggerii care participă la astfel de concursuri online.

De asemenea, ar trebui ca cei care organizează concursuri pentru bloggeri să aleagă constant cel mai bun blogger al lunii şi să îl invite să scrie contra-cost articole pentru blog-ul platformei respective. Şi pentru a convinge bloggerii să participe, dar şi pentru a îi promova, platformele care organizează campanii pentru bloggeri pot realiza materiale video sau text de tip interviu.

Cu toate acestea, decizia de a participa la concursurile pentru bloggeri îi revine fiecărui blogger. Eu am publicat acest articol pentru a atrage atenţia asupra riscurilor şi asupra motivelor pentru care se merită să participi la concursuri pentru bloggeri!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top