Recomandăm

Hyperflash te invită la concurs. Câștigă un iPhone 6 de 64 GB!

Publicația Hyperflash te invită la un concurs care are ca premiu un super smartphone pe care îl poți câștiga prin intermediul platformei eBloguri.ro și tot ceea ce ai de făcut este să îți lași spiritul critic să navigheze pe blogul adina-banea.ro!

CERINTE:

  • Să aveți un blog / site activ, cu minim 10 postări;
  • Să scrieți un articol pe blogul vostru, de minim 450 de cuvinte, în care să vă exprimați sincer punctul vostru de vedere despre blogul Adinei Banea: Pitch me now by Adina Banea: cum percepeți blogul în ansamblu, dacă acesta conține lucruri interesante, dacă postările vi se par că sunt scrise pe înțelesul tuturor sau dimpotrivă „necitețe”, ce modificări ați face pentru ca blogul Adinei Banea să vă devină o sursă zilnică de informații și bună dispoziție. Este nevoie de păreri obiective, pozitive sau negative, de critică constructivă și, mai presus de orice, de gândurile și senzațiile pe care scriitura Adinei Banea le naște în sufletul vostru. De asemenea, includeți în analiza voastră și câteva păreri referitoare la pagina de Facebook PitchMe
  • Fiecare articol să includă un link către blogul Adinei Banea: adina-banea.ro  și altul către pagina de Facebook:
  • Distribuiți articolele în rețelele sociale, invitați-vă prietenii să le aprecieze, comenteze și distribuie, la rândul lor;
  • Nu uitați să deveniți fanul paginii de Facebook:
  • Să menționați faptul că participați cu articolul la această campanie de pe eBloguri.ro

Concursul începe pe 25 mai și se încheie pe 25 iunie, ora 23.59. Concurenții se vor înscrie în concurs prin adăugarea link-ului către articolul lor în tabelul de pe eBloguri.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top