Featured

Dosar penal pentru autoturismul parcat în staţia RATB

Un șofer din Capitală s-a ales cu dosar penal, după ce și-ar fi parcat mașina într-o stație a Regiei Autonome de Transport București (RATB),  situată pe bulevardul Iancu de Hunedoara, lângă Guvern.

Polițiștii de la Brigada Rutieră s-au autosesizat și au hotărât să îl ancheteze pe șofer pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, după ce mai multe poze cu mașina care blochează accesul în refugiul stației au fost postate pe Facebook.

„Conducătorul auto a fost identificat, ne-am sesizat din oficiu. În cauză se va întocmi dosar penal pentru fapta prevăzută la articolul 339, alin. 1, din Codul Penal”, a declarat comisarul Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră, citat de Mediafax.

În replică, proprietarul autoturismului de teren a declarat că acesta este locul unde își lasă de obicei mașina.

„Este pe sensul de mers spre Gara de Nord. Aici avem o distanţă de aproximativ 25 de metri între copertină şi indicator, dar este în zona frontului de staţie”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, potrivit Mediafax.

Se pare că parcatul în statiile RATB este la modă zilele astea. Tot pe Facebook a fost publicată o altă imagine, a unui alt conducător auto care procedează în același mod.

auto 2

Autor: Ramona Banu

Foto 1:

Foto 2:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top