Life & Style

British Fashion Awards 2015

British Fashion Awards reprezintă seara în care toți invitații ar trebui să adopte un stil cât mai sofisticat. Este seara în care se sărbătorește talenul, profunzimea și viziunea designerilor în industria modei britanice. La finalul serii, a fost acordat premiului pentru cel mai bun designer al anului.

Cel mai așteptat moment al anului în materie de modă, din Marea Britanie, British Fashion Awards a avut invitați renumiți, cu influențe mari în modă.

Alexa Chung, una dintre “fashion icon-urile” din industria modei a purtat o rochie Erdem “Spring/Summer 2016”. O parte din această colecție nu este disponibilă pentru cumpărare.

Victoria Beckham și David Beckham au fost prezenți la British Fashion Awards. Recent, David Beckham a fost numit de către “PEOPLE Magazine” cel mai sexi bărbat. Victoria Bekcham a adoptat un stil clasic, cu o imagine office. Cu părul prins într-un coc dezordonat și cu tocuri cui, Victoria a strălucit alături de soțul ei.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top