Life & Style

Katy Perry este noua imagine H&M

Glamour Magazine

Glamour Magazine

H&M a anunțat că artista Katy Perry va fi noua imagine pentru campania de sărbători H&M. Cântăreața a înregistrat special o nouă melodie pentru H&M, “Every Day Is A Holiday”.

Katy Perry este primul artist ce a depășit 75 de milioane de descărcări digitale și 5 astfel de melodii din același album, în top Billboard.

Conform Glamour, aceasta a declarat că “H&M a fost o parte din evolutia ei personală încă de când avea 13 ani, când adăuga haine doar din distracție în garderoba sa”. Katy Perry s-a pregătit pentru sărbătorile de Crăciun și dorește să aducă în prim plan atmosfera frumoasă a acestei perioade.

“Suntem foarte încântați că o avem pe Katy Perry în campania noastră de Crăciun. Iubim totul la ea, de la talentul și energia pe care le are, la sentimentul de îmbinare a propiului stil” a declarat Pernilla Wohlfahrt, șef de design H&M.

Glamour Magazine

Glamour Magazine

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top