Social

Arena DnB – ajutăm Colectiv

Arena DnB – Ajutăm Colectiv!

Următorul eveniment Arena DNB va fi unul prin care vrem să ajutăm #colectiv. Din acest motiv, intrarea va fi liberă iar tu vei putea alege să ajuți victimele de la colectiv cu donare de sânge, expertiză, bani, timp etc.

ajutăm colectiv

Energia care ne-a adus împreună pentru că împărtășim pasiunea pentru muzică, este aceeași care ne va ajuta să trecem cu bine prin aceste vremuri.

Pentru supraviețuitorii accidentului, urmează un drum lung, plin de tratamente recuperatorii și consiliere psihologică. De calitatea acestora depinde șansa lor la viață. Așa cum le-am promis, nu-i lăsăm singuri. Tu alegi cum să ajuți. Până acum ni s-au alăturat ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, AGMANTAV, VLC la visuals.

Vom colabora cu prietenii de la www.colectiv.info pentru a centraliza informațiile și nevoile.

Cum poți ajuta?

1)Donează sânge:
În continuare, există oameni care au nevoie de sânge. Unii dintre ei sunt victime ale incendiului de la Colectiv. Echipa colectiv.info lucrează la o aplicație prin care cei care doresc să se implice, o pot face ușor. Până atunci, te rugăm să citești:
-condițiile de donare http://goo.gl/JhKSQd
-recomandările pre și post donare http://goo.gl/kqyjNd

2)Donează resurse (timp, expertiză etc):
Dacă poți contribui cu timp, expertiză, produse sau orice crezi că ar fi util, te rugăm să completezi acest formular: http://bit.ly/1jATddG

3)Donează bani:
Recuperarea este un efort pe termen lung și trebuie să fim pregătiți pentru nevoile care vor apărea. Dacă vrei să contribui financiar, te rugăm să completezi formularul acesta:http://bit.ly/1jAT5uB cu datele tale de contact și suma. În momentul în care va apărea o nevoie, voluntarii colectiv.info te vor pune în legătură cu familia care are nevoie de tine.

Pe 18 decembrie vom avea și o urnă pentru donații. Acestea vor fi centralizate de către Fundația Estuar. Ulterior, vom identifica nevoile urgente și vom distribui banii în mod egal și transparent. Îți vom da de veste unde au ajuns banii. Completarea formularelor se va putea face și pe hârtie, la eveniment.

Cum poți intra în posesia brățărilor de acces?

Doar dacă te vei implica într-una dintre acțiunile de mai sus sau ne vei ajuta să ducem vestea mai departe:

-Dacă te înscrii pentru donarea de sânge prin aplicația de la colectiv.info până pe 11 decembrie, în săptămana următoare o poți lua de la Boarder’s. Dacă te înscrii după 11 și înainte de 17, îți vei putea ridica brățara de la poartă în ziua evenimentului;

-Dacă vei completa oricare dintre cele 2 formulare on-line, îți vei putea ridica brățara de la Boarder’s, a doua zi;

-Dacă vei distribui evenimentul și îți vei pune imaginea de copertă (o găsesti aici: https://flic.kr/p/BgiWdV; te rugăm sa pui si link către eveniment in descrierea imaginii), în semn de susținere, te rugăm să ne dai un mesaj pe pagina noastră de Facebook (http://www.fb.com/arena.dnb.romania). După ce vei primi confirmarea, îți vei putea ridica brățara de la Boarder’s.

*Când ridici brăţara de la Boarder’s (https://www.facebook.com/boarders.store), te rugăm să vii cu buletinul.

Haideţi să nu uităm umanitatea. Hai să ajutăm Colectiv!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top