Social

Au dispărut fotografiile din locul special dedicat memoriei victimelor Colectiv

Fotografiile persoanelor decedate în incendiul de la Clubul Colectiv din București, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut de pe altarul dedicat victimelor, transmite Asociația Colectiv GTG 3010.

“Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul, există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet, totul dispare”, au transmis reprezentanții asociației într-o postare pe Facebook, preluată de AGERPRES.

Două sute de persoane au fost rănite și alte 64 și-au pierdut viața pe 30 octombrie 2015 după ce un incendiu a izbucnit în clubul Colectiv din capitală. În acea seară, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a fost cauzat de artificiile aprinse în timpul concertului.

Sursa Photo

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top